GARDENA 8253

GARDENA 8253

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
GARDENA 8253-20 Spiráltömlő tartó

Nagyon ügyes megoldás: a GARDENA spiráltömlős vízkonnektorral úgy juthat vízhez a föld alól, mint áramhoz a hálózatból. A termék ráadásul 10 m spiráltömlőt és egy Classic locsolót is tartalmaz. Tisztításhoz vagy öntözéshez egyszerűen húzza ki a tömlőt a föld alatti dobozból, a munka végeztével pedig helyezze vissza. Ezzel az ötletes és rendkívül praktikus megoldással a kert mindig rendezett képet nyújt. A föld alá telepített spiráltömlős vízkonnektort GARDENA vezetékcső látja el vízzel. Amikor a spiráltömlős vízkonnektor nincs használatban, a fedele garantálja a biztonságát és rendet sugárzó megjelenését. Ez a besüllyeszthető kerek zárófedél kinyitásakor eltűnik a vízkonnektorban, így nem akadályozza a fűnyíró mozgását. Mivel a spiráltömlős vízkonnektor vízmegállítóval van ellátva, a Classic locsoló egyszerűen kicserélhető más öntözőre vagy öntözőrúdra, anélkül hogy közben víz csepegne a tömlőből. A GARDENA spiráltömlős vízkonnektor 1" méretű külső menettel rendelkezik.
Állandó rendezettség
A fixen a föld alá telepíthető GARDENA spiráltömlős vízkonnektor tíz méter hosszú spiráltömlőt tartalmaz, amely öntözés után ismét elrejthető a föld alatti dobozban. Csukja be a fedelet - és kész. Micsoda rend van a kertben!
Kényelmes vízvétel
A kertben bárhol telepíthető spiráltömlős vízkonnektor kényelmes vízvételt tesz lehetővé a hozzá tartozó spiráltömlőn keresztül.
Egyszerű használat
Csak nyissa ki a besüllyeszthető kerek zárófedelet, húzza ki a spiráltömlőt, és öntözzön, majd helyezze vissza a tömlőt, és csukja be a feledet - ennél kényelmesebb megoldást nehéz elképzelni.
Vízmegállítóval
A spiráltömlő végén elhelyezett vízmegállítónak köszönhetően könnyen csatlakoztathatók további öntözőeszközök.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.